Minik Yüreklerden Filistin'e Yardım Kampanyası

Gazze’de insanlık dramı yaşanıyor. Çocuk, kadın binlerce sivil hayatını kaybetti.

Binlercesi de yaralı…

Abluka altındaki Gazze’de 2 milyondan fazla insanın hayatı olumsuz etkilendi. Gazze halkı, suya, gıdaya, elektriğe, ilaca ve tıbbi yardıma acil ihtiyaç duyuyor.

Hastanelerin, okul ve yaşam alanlarının bombalanması sonrasında siviller zarar görüyor ve bölgede tıbbi malzeme, gıda, su ve hastaneler için enerji ihtiyacı gün geçtikçe hayati önem kazanıyor. Filistin'de yaşanan olaylar nedeniyle insani yardıma ihtiyaç duyanlar için Okulumuz 4-E sınfı öğrencilerinin gönüllü olarak topladığı bağışlar, Okul Müdürümüz Yavuz KANTARCI, Öğretmenimiz Zeynep KOYUNCUOĞLU ve gönüllü miniklerimiz tarafından Kızılay'ın başlattığı Filistin Bağış Kampanyası resmi bağış hesabına yatırıldı.

18-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 15:42 - Görüntülenme: 47