Etiket Sonuçları: proje

Ock

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirildiği ve 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenlenecektir. Haydi Çocuklar yeni Alper GEZERAVCI siz olabilirsiniz!...

Son Tarih: 20 ŞUBAT 2024

Ock

2023-2024 yılı E-Twinning School Etiketi almaya hak kazanan okullarımız açıklandı. Naz Özdilek İlkokulu olarak biz de etiket almaya hak kazananan okullar arasında yerimizi aldık. Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. BU GURUR HEPİMİZİN!..

Mrt

Kuruculuğunu Okulumuz öğretmenlerinden Emel ÇETİN DİLEK ve Azerbaycan'dan Samire İSMAYİLOVA'nın üstlendiği Avrupa ortaklı olarak kurulan Çocuk Sanat Atölyesi eTwinning Projesi çalışmalarına Mart ayı itibariyle başladı.Okulumuzdan Emel ÇETİN DİLEK ve Deniz DİLEK'in katkılarıyla yürütülen projede Türkiye'den 10, Azerbaycan'dan 2 öğretmen  ve 100 öğrenci katılım sağlamaktadır. Projemiz 6-11 yaş aralığındaki çocukların çalışma alanına sahiptir. Resim çocuklar için kendini ifade etme biçimidir. Resim yapmanın çocuklar üzerinde sağ ve sol beynin birlikte çalışması, konsantrasyongücü ve öz güvenin artması gibi birçok olumlu etkisi vardır. Küçük yaşlarda resim sanatı ile tanışan çocuklar kendilerini keşfetme sürecinde resmin birçok faydasını görebilirler.

Bu amaçlarla kurulan Çocuk Sanat Atölyesi; çocuklar için temel tekniklerini vererek, nasıl resim yapılır? Kompozisyon nasıl oluşturulur? Renklerin gücünü kağıda nasıl yansıtabilirz? gibi soruların cevabını bularak kendilerini geliştirmelerine imkan tanımaktadır.