BURSA / YILDIRIM - Naz Özdilek İlkokulu

Etiket Sonuçları: Çocuk

May

(TEMAD)Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin davetiyle katıldığımız "Tıngır Mıngır Ülke" çocuk tiyatrosu ile öğrencilerimiz eğlenerek deprem sırasında neler yapılması gerektiğini öğrendiler. Bu güzel davetleri için (TEMAD) Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'ne teşekkür ederiz. Tiyatro bitiminde sahnede izledikleri oyuncularla fotoğraf çektirme fırsatı bulan öğrencilerimiz farklı bir deneyim yaşamış oldular.

May

Gazi Meclisimizin açılışının 103. yılı öğretmenlerimizin. öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile büyük bir coşkuyla kutlandı. Törende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı turnuvalarında ve yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Okulumuzda Nisan ayı içerisinde Mangala Turnuvası, Futbol Turnuvası ve Resim Yarışması yapılacaktır. Bu bayram gününü coşku içerisinde kutlamak için tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin desteğini bekliyoruz. Haydi Çocuklar Bu Bayram Sizin!...